Пт, 2024-04-19, 3:55:20 PM
Головна | Реєстрація | Вхід Приветствую Вас Гость | RSS
Разделы новостей
Новости сайта
СЕМЬЯ
Здоровье будущей МАМЫ
Здоровье ребенка
Наше ЗДОРОВЬЕ
Быть еще КРАСИВЕЕ
Фильмы для СЕМЬИ
Мультфильмы
Містами України
збагачуємо знання про нашу Україну, про її діточок: міста, села, звичайні та особливі місця! Їх дуже багато...
Дитячі видавництва (детские издательства)
Игры @ Игрушки детям
Детское ЕВРОВИДЕНИЕ
Детские фестивали
Дитячі фестивалі
Телевидение
Музыка
Общество
Образование
Культура
Наука
Медицина
Спорт и дети
Искусство
Мода
Мастер
Кулинария
Интернет-фишки
Програмные ПОЛЕЗНОСТИ
Мобильные МОГУшки
програмки, заставки, развлекушки для мобильных устройств
Фото ФИШКИ
Шоу-бизнес
Зооновости
Гороскоп причесок
Если вы родились ...
Именины
Дни рождения
Праздники


Головна » 2009 » Липень » 23 » Українці називають дітей Алладінами й Тюльпанами
Українці називають дітей Алладінами й Тюльпанами
2:05:05 PM
Максим та Анастасія є найпопулярнішими іменами в Україні, якими з початку 2009 року найчастіше нарікали новонароджених.

Як повідомив міністр юстиції Микола Оніщук, посилаючись на дані органів реєстрації актів цивільного стану громадян Мін’юсту, загалом популярними з початку року є понад 20 імен, більшість з яких тримають "першість" вже не перший рік. Так, новонароджених дівчаток найчастіше нарікають Анастасією, Софією, Анною, Дарією, Валерією, Марією, Єлизаветою, Олександрою і Поліною. Хлопчиків - Максимом, Віктором, Олександром, Кирилом, Денисом, Данилом, Андрієм, Артемом, Дмитром, Владиславом, Ярославом, Микитою, Єгором, повідомляє прес-служба Мін’юсту.

Спостерігаються й певні регіональні особливості щодо найпопулярніших імен для новонароджених. Наприклад: у Львівській області це - Назар, Маркіян, Тарас, Богдан, у Рівненській - Крістіна, Каріна, Роман, у Харківській - Орина, Єва, Кіра, Ростислав, Арсеній, Ілля, Іван, Всеволод, у Київській – Єгор, Назар, в Одеській – Ксенія, Микола, у Житомирській – Ангеліна, Вероніка, Катерина, Олексій, у Миколаївській – Матвій, Кіра, Кароліна, Руслана, Уляна, Аліна, в Івано-Франківській – Ольга, Таїсія, Юлія, Марта, Діана, Василь, Іван, у Закарпатській – Тетяна, Ангеліна, Ніколетта, Юрій, Михайло, у Вінницькій області – Альона, Павло, Гліб, у Києві – Маргарита, Катерина, Аріна, Михайло, Тимофій, у Криму – Аліна, Володимир.

Водночас, потрапили у розряд рідких досить поширені раніше імена – Жанна, Ляля, Сніжана, Інна, Алла, Таміла, Ніка, Аліса, Варвара, Діна, Майя, Веніамін, Леонід, Анатолій, Аристарх, Лев, Євдоким, Мирон, Архип, Кузьма, Герман.

З початку року дівчаток нарікали і такими іменами як Квіта, Цвітана, Меліса, Согдіана, Шахроза, Шахла, Іаоса, Валенсія, Філадельфія, Олімпіада, Афіна, Клеопатра, Офєлія. Хлопчиків - Річерд, Тіхмур, Іслям, Алладін, Крішна, Едем, Нізамі, Платон, Христофор, Одісей, Нерон, Мілан, Братислав.

Траплялися і дивні імена при реєстрації новонароджених. Дівчаток нарікали - Анастасія-К’яра, Хана-Фані, Ілес Елвіс, Марія-Світозар, Ієреєм-Карина, Злата Гевал, Жужа, Оріанка, Забава, Рябіна, Тюльпан, Мрія, Мілліанера, Алмаза, Аркана, Радість, Ріка, Мілина, Цариця, Панна, хлопчиків - Тео Малколм, Саміддулло, Дісемміарт, Євгеній-Цзихань, Азап-Назар, Добромисл, Принц, Володар, Самара.

Продовжують користуватися популярністю в українців й іноземні імена. Серед них найчастіше для дівчаток обирають імена - Аніта, Сімона, Глорія, Наомі, Каміла, Ніколь, Ніколєтта, Дженіфер, Даніела, Домініка, Еммануела, Емілія, Еріка, Рената, Ванесса, Мадонна, Магдалена, Франческа, Мірабелла, Саманта, Скарлет, Луіза, для хлопчиків – Марк, Себастьян, Рафаель, Ернест, Крістіан, Оскар, Давід, Леонард, Річард, Якоб, Рауль, Армандо.

Зареєстровано також випадок, коли дівчаток-близнючок батьки нарікли – Зіта і Гіта.

Зазначимо, чимало українців незадоволені своїми іменами й прізвищами і прагнуть їх змінити.

Хоча у першому півріччі 2009 року в Україні спостерігалася тенденція до зменшення кількості бажаючих змінити ім’я чи прізвище, таких людей виявилося понад 8 тисяч.

Разом з тим, продовжують фіксуватися неординарні випадки зміни прізвища чи імені.

Так, з початку року в Україні зареєстровано зміну прізвищ: "Феш" на "Феш-де-Жур", "Мірошниченко" на "Максвелл", "Собовий" на "Райнхард-Штурм", "Калінніков" на "Йемен", "Ложичко" на "Ллуусс", "Сурмач" на "Масс", "Сенченко" на "Ромалі", "Фрісман" на "Квіточка", "Гаврись" на "Колайдер".

Змінювали також імена: "Олександра" на "Сумейра", "Олександр" на "Велі", "Тетяна" на "Тетяна-Констанса", "Ольга" на "Ендорфіна", "Мар‘яна" на "Деленіка", "Марія" на "Софія Лоуіса", "Артемій" на "Тігран", "Людмила" на "Люсія", "Юлія" на "Лія", "Яноміна" на "Міна", "Ірина" на "Ліірргммііллісс".
ТСН.ua

Категория: СЕМЬЯ | Просмотров: 655 | Добавил: ukr-mamik | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Реєстрація | Вхід ]


Форма Вхіда

Календарь новостей
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Поиск


При копіюванні любых матеріалів обов"язкове гіперпосилання на сайт //ukr-mamik.at.ua Всі права захищені © 2007-2024